Tjenester og produkter

Forarbeid:

Et grundig forarbeid er utgangspunktet for et vellykket sluttresultat.

Dette kan dreie seg om f.eks avriving av gammelt produkt (tapet eller gulvbelegg), vasking, sliping, grunning, sparkling o.l

 

Sparkling:

Sparkling må til for å oppnå et fint sluttprodukt.

Utfører sparkling på de fleste underlag som bl.a. nye gipsplater og andre bygningsplater, gamle underlag, panel, tredetaljer, finsparkling av gulv før legging av gulvbelegg.

 

Maling:

Utfører alt innen innvendig og utvendig malerarbeid.

Maling av tredetaljer, tak og vegger av plater, panel eller overmalingsprodukt. Maler også tregulv, trapper og kjøkkeninnredninger.

Med tredetaljer menes vinduer, dørkarmer, dører, fotlister, møbler o.l

 

Lakking:

Påtar meg lakking av tregulv, parkett, bordplater, panellakking o.l

 

Tapetsering:

Her er det meget viktig at forarbeidet er grundig utført for at sluttresultatet skal bli bra.

Utfører grunnarbeid og opphenging av alle typer tapet og overmalingsprodukter som glassfiberstrie og miljøtapet. Legger også veggbelegg og malersystemer på våtrom.

tapetseringtapetsering

 

Gulvbelegg:

 

Legger alle typer gulvbelegg og teppegulv, også i trapper.

Legger våtromsgulvbelegg.

Ønskes et slitesterkt og lettstelt gulvmateriale, bør du velge vinylgulv. Ikke noe annet gulvmateriale gir deg like stor valgfrihet når det gjelder mønstre og farger. Du får et gulv som er utrolig slitesterkt og tåler det meste. Vinylgulv er behagelig å gå og stå på – selv i mange timer.

 

Våtrom:

Er sertifisert fagarbeider for våtrom.

Legger gulvbelegg og veggbelegg på våtrom, samt malingssystemer for våtrom på vegg. Våtrom er et kritisk område, hvor det er særdeles viktig å bruke fagfolk for at resultatet skal bli tett og holdbart slik at man unngår fukt og råteskader.

 

Annet:

Montering av listverk, trappeneser og flislegging over kjøkkenbenk, demontering og remontering av ventiler, deksler til lysbrytere, stikkontakter o.l,